Aventurile Suboceanice: Trezirea Puterilor Ascunse

 Am publicat o nouă povestire fantastică!



Poate fi achiziționată de pe Smashwords și  pe Google Play.

Scurtă descriere: Într-o lume subacvatică plină de mister și minuni, doi frați curajoși, Vasi și Leo, descoperă o mulțime de lumi fantastice necunoscute. Fiecare lume este amenințată de forțe malefice care tulbură echilibrul din fiecare ținut suboceanic. Prin intermediul unei călătorii epice, cei doi frați se alătură unei alianțe extraordinare de ființe subacvatice (pești aurii, Delfinul Galben, Pinguinul cu Guler Roz, blânzii cașaloți sau înțeleapta țestoasă Testudia) pentru restabilirea echilibrului.

Misiunea lor îi poartă în adâncul apelor, unde descoperă ținuturi de vis: Oaza de Aur, Oaza de Gheață sau Oaza de Lumină. În fiecare din aceste ținuturi eroii noștri trebuie să lupte și să învingă forțele răului: Dragonul de Aur, Auroris, Dragonul de fum, Fumigatorul, sau Umbra de Gheață.

Echipa se confruntă cu provocări incredibile și pericole iminente, dar prietenia lor și puterea colectivă îi transformă în străjeri ai oceanului. Împreună, înfruntă forțele întunericului și eliberează cristalul violet din Oaza de Foc, restaurând echilibrul subacvatic.

Această poveste captivantă explorează legăturile profunde dintre eroi și lumea subacvatică, subliniind că prietenia, curajul și unitatea pot învinge orice adversitate și pot restaura armonia în regatul submers.

În această poveste am ilustrații deosebite realizate cu ajutorul inteligenței artificiale. Aici le expun la rezoluția originală. Din păcate pe versiunile digitale rezoluția este mai mică. Așadar, acestea sunt:

Insula Însorită  - insula din Oceanul Nesfârșit acoperită cu păduri și case viu colorate în care se aud glasuri de copii.

Insula Însorită

Vasi și Leo - doi frați de 10, respectiv 12 ani dornici de aventură. Vasi, cel mai mic, era un băiat energic plin de imaginație. Avea ochii curioși și mereu gata să descopere lucruri noi. Leo era mai rezervat și gânditor. Avea o pasiune pentru mistere și căutarea adevărului dincolo de suprafață.

Vasi și Leo

Portalul Magic - poarta prin care cei doi frați pătrund într-o lume fascinantă sub apele Oceanului Nesfârșit.

Portalul Magic

Castelul din Insula Coralilor - o frumoasă construcție din scoici și corali de pe țărmul unei insule interesante.
Castelul din Insula Coralilor

Uriașa Meduză Neagră - cea care o păzește pe Regina din Insula Coralilor undeva pe fundul Oceanului.

Meduza Neagră

Atlasul Subacvatic - pe care cei doi frați l-au primit de la Regina din Insula Coralilor.

Hartă din Atlasul Suboceanic



Alte hărți din Atlas care se găsesc doar aici

Oaza de Foc - o lume subacvatică periculoasă, unde apa era fierbinte și creaturile erau înfricoșătoare.
Oaza de Foc

Căluții de Mare - personaje pozitive, adevărate călăuze pentru cei doi frați printr-o perdea deasă de alge verzi otrăvitoare.
Căluți de Mare

Flaria - o ființă malefică ce păzește o comoară din lumea suboceanică

Flaria  dezlănțuită în flăcări


Oaza de Lumină - o lume subacvatică strălucitoare și fermecătoare. În această oază de lumină, apa cristalină reflecta razele soarelui într-un dans magic, iar creaturile luminoase își făceau simțită prezența într-un spectacol de frumusețe și mister. O mulțime de gardieni, rechini și delfini păzeau oaza de cine știe ce pericole”.

Oaza de Lumină

Krakenul - „Nu există o ființă mai înspăimântătoare și mai puternică decât această caracatiță uriașă!”



Kraken nervos

Oaza de Gheață - O lume subacvatică rece și încremenită, cu apele acoperite de un strat gros de gheață ce  oferă adăpost unor ființe adaptate condițiilor extreme.”

Oaza de Gheață

Pinguinul cu Guler Roz - un erou din Oaza de Gheață

Pinguinul cu Guler Roz

Castelul de Gheață - „Acest castel nu era doar o bijuterie în peisajul subacvatic, ci și locuința unei ființe extraordinare, Gardianul de Gheață.”

Castelul de Gheață

Gardianul de Gheață - Gardianul de Gheață, o creatură magica care trăia în inima Castelului, avea rolul vital de a menține echilibrul în Oaza de Gheață”.
Gardianul de Gheață


Oaza de Aur - „o lume subacvatică strălucitoare, unde apa era aurie iar în fața lor se desfășura un adevărat Palat de Aur.”
Palatul de Aur

Auria - „o ființă de-a dreptul magică!”

Auria

Auroris - „un dragon înnebunit după aur!”
Dragonul Auroris

Fumigatorul - un Dragon de Fum
Fumigatorul

Testudia - „era o prezență magnifică și venerabilă în lumea subacvatică. Cu o vârstă respectabilă de 300 de ani, carapacea ei masivă și strălucitoare emana o aură de înțelepciune și experiență”.
Testudia

Cașaloții - „...cunoscuți în Arhivele suboceanice și sub numele de delfinii-pilot, sunt asemenea stelelor căzătoare ale oceanului, cu blana lor de un gri închis ca noaptea și o dungă aurie care strălucește ca un arc desenat de un artist cosmic.”



blânzii cașaloți

Castelul de Oțel - o construcție monumentală din Grota fără Fund în care dragonii o țineau captivă pe Auria. Din acest castel dragonii plănuiau formarea unei noi lumi...

Castelul de Oțel


Armonia suboceanică - lumea suboceanică revenită la starea inițială după ce Vasi și Leo au îndepărtat toate pericolele și amenințările.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aventurile Suboceanice: Trezirea Puterilor Ascunse

 Am publicat o nouă povestire fantastică! Poate fi achiziționată de pe Smashwords și  pe Google Play . Scurtă descriere : Într-o lume subac...